> Sursa stirilor > Agerpres

Cel.ro

Alexandru Darie: Ion Besoiu era un coleg foarte bun, un om grijuliu cu toți

Wed, 18 Jan 2017 12:04:42 GMT

Ion Besoiu a fost "un coleg foarte bun, un om grijuliu cu toți" și un actor care își lucra rolurile foarte grele cu "o mare ușurință", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, regizorul Alexandru Darie, directorul Teatrului "Bulandra" din Capitală.

Lazăr, privind dezincriminarea: Montaje din emisiuni TV sunt făcute pentru a susține un proiect penibil

Wed, 18 Jan 2017 12:02:46 GMT

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, consideră că proiectul privind dezincriminarea unor infracțiuni este ''penibil'', fiind susținut ''de o emoție colectivă'', generată de ''montaje făcute în anumite emisiuni de televiziune''.

kalapod.ro

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ion Besoiu va fi depus la Bulandra

Wed, 18 Jan 2017 12:01:06 GMT

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului Ion Besoiu va fi depus la Teatrul Bulandra din Capitală, unde cei care l-au admirat îi pot aduce un ultim omagiu, a declarat pentru AGERPRES directorul instituției de cultură, Alexandru Darie.

Adrian Titieni: Domnul Besoiu a fost un reper în teatrul și filmul românesc

Wed, 18 Jan 2017 12:00:45 GMT

Actorul Adrian Titieni a declarat miercuri că a fost luat prin surprindere de vestea morții lui Ion Besoiu, subliniind că acesta va rămâne în istoria teatrului și filmului românesc.

Președinția malteză a UE: Acordul privind Brexit-ul trebuie să fie inferior statutului de membru al blocului comunitar

Wed, 18 Jan 2017 11:59:45 GMT

Acordul dintre Uniunea Europeană și Marea Britanie după ieșirea acesteia din blocul comunitar trebuie să fie inferior statutului de membru deplin, a afirmat miercuri premierul maltez Joseph Muscat, a cărui țară asigură președinția semestrială a Consiliului UE, potrivit Reuters.

Roviniete.ro

Fotbal: Belgienii așteaptă ca Nicolae Stanciu să fie omul sezonului

Wed, 18 Jan 2017 11:58:28 GMT

Presa belgiană așteaptă ca mijlocașul român Nicolae Stanciu, cel mai scump transfer din prima ligă belgiană de fotbal, să fie omul sezonului pentru Anderlecht, după o primă parte de stagiune nu tocmai convingătoare.

Ministerul Justiției: OUG pe grațiere nu se aplică persoanelor cu infracțiuni de corupție, cu violență, împotriva siguranței naționale, în stare de recidivă

Wed, 18 Jan 2017 11:54:38 GMT

Ordonanța de urgență a Guvernului pentru grațierea unor pedepse nu se aplică persoanelor care săvârșesc "infracțiuni cu violență, împotriva siguranței naționale, infracțiuni de corupție, împotriva persoanei, etc., în stare de recidivă", arată Ministerul Justiției.

Trump susține că nu-i place să scrie pe Twitter, dar va continua și ca președinte

Wed, 18 Jan 2017 11:51:43 GMT

Președintele ales al SUA, Donald Trump, ale cărui mesaje pe Twitter țin cu sufletul la gură o lume întreagă, susține că nu îi place să utilizeze această rețea socială, dar este singura cale de a da replica presei 'foarte necinstite', transmite AFP.

Alegerile pentru președinția Federației Române de Judo vor avea loc la 20 februarie

Wed, 18 Jan 2017 11:48:04 GMT

Alegerile pentru funcția de președinte al Federației Române de Judo vor avea loc în cadrul Adunării Generale programate la 20 februarie, ora 14,00, la sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, conform unei decizii a Comitetului Director al FRJ, publicată pe site-ul oficial al forului.

PREMII, MEDALII, DISTINCȚII: Ordinul și Medalia ''Meritul pentru Învățământ''

Wed, 18 Jan 2017 11:46:53 GMT

Ordinul ''Meritul pentru Învățământ'' este o decorație care se poate acorda cetățenilor români sau străini, personal didactic, de cercetare științifică și alte categorii de personal, care au merite deosebite în dezvoltarea învățământului de diferite tipuri, niveluri și forme de organizare și în cercetarea științifică sau au contribuit la strângerea legăturilor dintre instituțiile de învățământ din străinătate și cele din România.

Cele mai noi articole

Acestea sunt cele mai noi articole adaugate in baza de date

Ultimele Titluri