> Sursa stirilor > Agerpres > Politica

Interlink.ro

UPDATE Proiect OUG: Se grațiază în întregime pedepsele cu închisoare de până la 5 ani

Wed, 18 Jan 2017 11:29:59 GMT

Proiectul de ordonanță de urgență privind grațierea unor pedepse, pus miercuri în dezbatere publică de Ministerul Justiției, prevede că se grațiază în întregime pedepsele cu închisoare de până la 5 ani inclusiv, precum și pedepsele cu amendă aplicate de instanța de judecată.

Ședința comisiilor parlamentare care analizează rectificarea bugetului pe 2016 a început; este audiat vicepreședintele ANAF

Wed, 18 Jan 2017 11:12:06 GMT

Ședința Comisiilor de buget-finanțe din Camera Deputaților și Senat, care analizează rectificarea bugetului pe 2016, se desfășoară miercuri în absența presei, la discuții fiind prezent vicepreședintele ANAF Doru Dudaș.

Guvern: 23 ianuarie - zi liberă; va fi recuperată pe 28 ianuarie

Wed, 18 Jan 2017 11:09:10 GMT

Guvernul a decis, în ședința de miercuri, ca ziua de 23 ianuarie să fie liberă pentru salariații din sectorul public, urmând ca aceasta să fie recuperată pe 28 ianuarie.

Turcan: O lege a amnistiei și grațierii dată pe furiș - un atac; nu vom deschide ușa pentru scăparea corupților

Wed, 18 Jan 2017 11:05:54 GMT

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat miercuri că o lege a amnistiei și grațierii dată pe "furiș" ar reprezenta un atac la adresa poporului, punctând că liberalii nu vor "deschide niciun milimetru ușa pentru scăparea corupților".

UPDATE Președintele Iohannis subliniază angajamentul României pentru integrarea Republicii Moldova în UE

Wed, 18 Jan 2017 10:48:54 GMT

Președintele Klaus Iohannis a subliniat miercuri, la reuniunea cu ambasadorii străini acreditați la București, angajamentul României referitor la dezvoltarea Parteneriatului strategic pentru integrarea europeană a Republicii Moldova și, totodată, a reiterat așteptările părții române ca președintele acestei țări, Igor Dodon, să acționeze conform atribuțiilor sale constituționale.

Grindeanu: Au fost aprobate limitele de buget pe fiecare minister, păstrând deficitul sub 3% și 2% pentru Apărare

Wed, 18 Jan 2017 10:48:51 GMT

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat, miercuri, la finalul ședinței de Guvern, că au fost aprobate limitele de buget pentru fiecare minister în parte, păstrându-se deficitul sub 3% și alocarea de 2% din PIB pentru Apărare.

VIDEO UPDATE Grindeanu: Am aflat de la pază că vine Iohannis, în momentul în care se apropia de Guvern

Wed, 18 Jan 2017 10:44:15 GMT

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, că a aflat de venirea președintelui Klaus Iohannis la Palatul Victoria de la cei care asigură paza, în momentul în care șeful statului era pe drum.

UPDATE Iohannis: Pilonii politicii noastre externe rămân parteneriatul cu SUA și consolidarea UE și NATO

Wed, 18 Jan 2017 10:39:09 GMT

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că pilonii fundamentali ai politicii externe a României rămân aprofundarea Parteneriatului cu Statele Unite ale Americii și consolidarea UE și a NATO.

UPDATE Klaus Iohannis: Politica externă și de securitate a României va rămâne pe aceleași coordonate esențiale ca și până acum

Wed, 18 Jan 2017 10:23:24 GMT

Politica externă a României va rămâne pe aceleași coordonate esențiale ca și până în prezent, în condițiile în care țara noastră trebuie să-și mențină poziția regională de pilon de stabilitate și predictibilitate, a afirmat președintele Klaus Iohannis, miercuri, la Palatul Cotroceni, la reuniunea cu ambasadorii străini acreditați la București.

VIDEO UPDATE Grindeanu: Guvernul a aprobat programul "Prima chirie"

Wed, 18 Jan 2017 10:21:17 GMT

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat că Executivul a aprobat, în ședința de miercuri, printr-o ordonanță de urgență, o măsură asumată de coaliția de guvernare și anume programul "Prima chirie".

Cele mai noi articole

Acestea sunt cele mai noi articole adaugate in baza de date

Ultimele Titluri