> Sursa stirilor > Agerpres > Social

ALERTĂ Metrorex: Stația Berceni, evacuată din cauza unui colet suspect; trenurile circulă până în stația Dimitrie Leonida

Tue, 28 Feb 2017 07:41:38 GMT

Stația Berceni de pe Magistrala II de metrou Berceni - Pipera a fost evacuată marți, în jurul orei 8:44, din motive de securitate, respectiv din cauza unei alerte care viza existența unui colet suspect, iar trenurile circulă numai până în stația Dimitrie Leonida, a anunțat Metrorex.

Porturi maritime închise din cauza ceții dense; pe autostrăzile A2 și A4, vizibilitate redusă

Tue, 28 Feb 2017 05:37:13 GMT

Porturile maritime Constanța Nord, Constanța Sud-Agigea și Mangalia sunt marți dimineață închise din cauza ceții dense, potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Acordul de principiu pentru înființarea unor societăți comerciale ale Municipalității, pe ordinea de zi a CGMB

Tue, 28 Feb 2017 05:00:00 GMT

Acordul de principiu pentru înființarea a 19 societăți comerciale ale Municipalității, organizarea unu concurs pentru stabilirea logo-ului Capitalei, dar și aprobarea unor tarife pentru închirierea Arenei Naționale figurează pe ordinea de zi a ședinței de marți a Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

Principesa Moștenitoare Margareta a oferit Înaltul Patronaj Alianței Naționale pentru Boli Rare din România

Mon, 27 Feb 2017 17:44:16 GMT

Principesa Moștenitoare Margareta a oferit Înaltul Patronaj Alianței Naționale pentru Boli Rare din România, în cadrul unei ceremonii care a avut loc luni la Palatul Elisabeta, în contextul în care Ziua bolilor rare este marcată anual în ultima zi a lunii februarie.

Subiectele la etapele județene ale olimpiadelor vor fi elaborate de anul viitor de specialiști din Ministerul Educației

Mon, 27 Feb 2017 17:06:47 GMT

Ministerul Educației a decis ca, începând cu anul școlar 2017 - 2018, subiectele pentru etapele județene ale olimpiadelor să fie elaborate de specialiști din MEN.

ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 27 FEBRUARIE

Mon, 27 Feb 2017 16:09:49 GMT

Curtea Constituțională a stabilit că există un conflict juridic de natură constituțională între Guvern și Ministerul Public, prin DNA, cu privire la ancheta procurorilor în cazul OUG 13. Ulterior, președintele CCR, Valer Dorneanu, a explicat că DNA și-a depășit atribuțiile și că nu trebuia să verifice legalitatea, oportunitatea ordonanței, ci trebuia să se rezume la aspectele penale, fiind perturbată și buna activitate a Guvernului.

Olt: Primăria Slatina vrea să reabiliteze varianta ocolitoare cu aproape 48 de milioane lei

Mon, 27 Feb 2017 15:57:58 GMT

Primăria municipiului Slatina vrea să reabiliteze varianta ocolitoare a orașului, investiție estimată la 47,74 milioane lei, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței de marți a Consiliului Local Slatina.

REPORTAJ Donjonul medieval din Ciacova, inclus pe harta turistică a Timișoarei Capitală Culturală Europeană 2021

Mon, 27 Feb 2017 13:27:06 GMT

Donjonul medieval de la Ciacova, unicul din România care-și mai păstrează structura și crenelurile originale, este punctul central de atracție al orașului timișean Ciacova, trecut pe lista obiectivelor turistice care sunt promovate în perspectiva anului 2021, când Timișoara va deține titlul de Capitală Culturală Europeană (CCE).

Tânăr de România: Business cu mister, indicii și suspans

Mon, 27 Feb 2017 11:42:02 GMT

De la calcule matematice la scenarii de jocuri. Misterul unei camere din care să evadezi l-a atras pe Florin Cioacă, iar ideea de joc s-a transformat în afacere. Tânărul de 34 de ani lucra în sistemul bancar și, după o experiență de un deceniu în domeniu, a simțit că este pregătit să își deschidă propria afacere. Nu a pornit singur la drum, ci cu alți trei tineri, pe care i-a cunoscut la o școală de vară, unde era lector. Ceilalți parteneri cu care, în 2014, a deschis un escape room aveau doar 22 de ani.

Proiect: Închirierea Arenei Naționale pentru evenimente culturale - 18.000 de euro

Mon, 27 Feb 2017 11:32:06 GMT

Tarifele de închiriere pentru evenimente care se desfășoară pe Arena Națională urmează să fie supuse votului marți în cadrul ședinței Consiliului General al Municipiului București.

Cele mai noi articole

Acestea sunt cele mai noi articole adaugate in baza de date

Ultimele Titluri